مبلمان اداری امروزه تنها برای مبل های اداره یا شرکت استفاده نمی شود در واقع هر لوازمی که برای آماده سازی و مجهز کردن محیط کاری نیاز باشد جزء واژه مبلمان اداری محسوب می گردد از قبیل میز مدیریت، میز منشی، میز های کنفرانس و حتی صندلی ها و … .
انواع مبلمان اداری شامل موارد زیر هستند:
مبل اداری:
مبل اداری یکی از مهمترین اجزا مبلمان اداری است که نه تنها در نگاه اول، زیبایی و شیک بودن محیط کار را در بردارد بلکه سبک کاری و روحیات مربوط به آن شغل را بازگو می کند.
میز اداری:
میز اداری به تنهایی به چند بخش تقسیم می شود: 1- میز مدیریت 2- میز منشی 3- میز کارمندی 4- میز کنفرانس 5- میز گروهی. که هر کدام از این میزها بر اساس تناسب شغلی افراد انتخاب و خریداری می شود.
صندلی اداری:
صندلی یکی از مهمترین اجزای مبلمان اداری محسوب می گردد. زیرا همانطور که در مقاله صندلی اداری نیز به آن اشاره شد، صندلی مدیران شرکت ها، پرسنل ها و کارمندان رابطه مستقیم با عملکرد مثبت و بازدهی بالای آن ها در کار دارد. راحتی، ارگونومیک بودن صندلی مهمترین نکته ای است که در خرید صندلی اداری باید به آن توجه داشت.
پارتیشن اداری:
پارتیشن اداری وظیفه جداسازی بخش هایی از شرکت را برعهده دارد. اکثرا شرکت های کوچک و یا شرکت هایی که از اتقاق های کمتری برخوردار هستند برای ایجاد بخش های بیشتر از پارتیشن های اداری استفاده می کنند که در دو نوع پارتیشن های دو جداره و تک جداره در بازار موجود می باشند. جنس پارتیشن ها بسته به سبک و طراحی محیط می تواند شیشه، چوب، آلومینیوم و یا MDF باشد.
کانتر:
معمولا کانتر ها میزهای کشیده و پهنی می باشند که اکثرا در بانک ها و ادارات پست از آن ها استفاده می کنند.
کتابخانه و فایل اداری:
فایل اداری مکان مناسبی است برای نگهداری اسناد و مدارک و اطلاعات موجود در شرکت ها و سازمان ها که ضمن حفظ شدن آن ها، به صورت راحت و مرتب قابل دسترس کارمندان مربوطه می باشد.